skip to Main Content

با رعایت این آداب پذیرایی رستوران، مشتری های بیشتری را جذب کنید

ستوران های دارای سالن غذاخوری بهترین سرویس پذیرایی را به مهمانان ارائه می دهند. در چنین رستورانهایی مهمانان انتظار داشتن فضای دلپذیر، چیدمان مناسب میز و منویی با قیمت بالاتر را دارند. همچنین انتظار می رود پیشخدمت آداب و رسوم غذا خوری را رعایت کند. در مقاله زیر نحوه آداب پذیرایی از مهمانان را در اختیارتان قرار می دهیم.

پذیرایی در یک سالن غذاخوری خوب برای پیشخدمتهایی که آشنایی با نحوه چیدمان و پذیرایی ندارند می تواند دلهره آور باشد. برخی از پذیرایی ها دارای قوانین خاصی نیستند و فی البداهه از مشتریان پذیرایی می شود ولی پذیرایی در رستورانهای شیک و گرانقیمت دارای قوانین و ضوابط خاصی هستند که باید حتما آنها را به خوبی فرا بگیرید. چه در صنعت رستوران تازه وارد باشید و یا اینکه سالها مشغول خدمت بوده باشید نکات زیر آداب درست پذیرایی را به شما معرفی می کند.

آماده سازی سرویس غذا

قبل از اینکه سرویس شام را آماده کنید باید سالن غذاخوری مرتب شود. Mise en place یک اصطلاح فرانسوی مربوط به آشپزخانه است به معنی “قرار دادن در جای خود”. اما در سالن های خوب برای توصیف چیدمان میز غذاخوری و ظروف سرو نیز به کار می رود. با در نظر گرفتن تمامی جزئیات، می توان به راحتی چیدمان میز را انجام داد. در سالنهای خوب پیشخدمتها باید وظایف خود را تغییر داده و با رعایت موارد زیر وظایف خود را به طور کامل انجام دهند

چیدمان رسمی میز

بالاترین سطح پذیرایی سبکی است که در سالنهای رسمی انجام می شود. تجربه مهمان در این نوع پذیرایی ها به یک خاطره به یاد ماندنی تبدیل می شود. یک پیشخدمت خوب در یک سالن غذاخوری باید جزئی نگر و دقیق باشد. پیش بینی نیاز میهمانان کلید ارائه بهترین خدمات است. لازم است تا اصول تولیه آداب پذیرایی رستوران را رعایت کنید و بعد از اینکه مهمانان در جای خود نشستند منو را به آنها معرفی و نوشیدنی پیشنهاد دهید.

ستوران های دارای سالن غذاخوری بهترین سرویس پذیرایی را به مهمانان ارائه می دهند. در چنین رستورانهایی مهمانان انتظار داشتن فضای دلپذیر، چیدمان مناسب میز و منویی با قیمت بالاتر را دارند. همچنین انتظار می رود پیشخدمت آداب و رسوم غذا خوری را رعایت کند. در مقاله زیر نحوه آداب پذیرایی از مهمانان را در اختیارتان قرار می دهیم.

پذیرایی در یک سالن غذاخوری خوب برای پیشخدمتهایی که آشنایی با نحوه چیدمان و پذیرایی ندارند می تواند دلهره آور باشد. برخی از پذیرایی ها دارای قوانین خاصی نیستند و فی البداهه از مشتریان پذیرایی می شود ولی پذیرایی در رستورانهای شیک و گرانقیمت دارای قوانین و ضوابط خاصی هستند که باید حتما آنها را به خوبی فرا بگیرید. چه در صنعت رستوران تازه وارد باشید و یا اینکه سالها مشغول خدمت بوده باشید نکات زیر آداب درست پذیرایی را به شما معرفی می کند.

Back To Top